Op de dag van de duurzaamheid is de nieuwe bodemwasinstallatie van HVC officieel ingebruik genomen. De openingshandeling werd verricht door Chris Kuijpers, directeur-generaal ministerie van Infrastructuur en Milieu samen met Haico Wevers, directeur Boskalis Environmental en Dion van Steensel, directeur HVC. Alkmaar heeft met deze installatie een wereldprimeur.

De installatie is de eerste operationele, grootschalige installatie voor het schoonmaken van de assen die overblijven na het verbranden van restafval (‘bodemassen’). Het gereinigde materiaal is een volwaardige vervanger van zand en grind en kan bijvoorbeeld worden gebruikt als fundering onder wegen en fietspaden of worden toegepast in asfalt en beton. Met de installatie wordt invulling gegeven aan de circulaire economie en aan de Green Deal bodemassen. De eerste paal voor de installatie is geslagen in januari van dit jaar.

Pin It
Bekeken: 3385x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/