Donderdag 20 oktober, tijdens de herfstvakantie, organiseert Alkmaar Sport een sportinstuifspeciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Tussen 13.00 tot 16.30 uur is in De Meent een grote variatie aan sportclinics en tussendoor kunnen ze zich vermaken op luchtkussens en met andere sportieve activiteiten.

Het spektakel is dit jaar extra groot met extra veel sportclinics, cultuur via Artiance én optredens van Alkmaars Talent. Ook kunnen de kinderen een ‘Virtual Reality Ride’ tegen Olympisch kampioen Dorian van Rijsselberghe maken op de Samsung surfsimulator. Ouders kunnen naar hun kroost kijken vanaf comfortabele nieuwe tribunes. Stagiaires van de opleiding Sport & Bewegen leiden het evenement, onder supervisie van een coördinator van Alkmaar Sport, in goede banen.

Vooraf aanmelden is niet nodig, en aanmelden voor de clinics kan bij de entree, maar om zeker te zijn van een plekje, kan je deze reserveren via alkmaarsport.nl/sportspektakel. De kosten bedragen € 3,50 per kind, inclusief een clinic naar keuze (schaatsclinics; neem je eigen schaatsen mee). Gratis toegang na inlevering van Alkmaar Pas tickets.

Pin It
Bekeken: 3367x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/