De Onafhankelijke Partij Alkmaar maakt zich zorgen over kunstgrasvelden en heeft daarom naar aanleiding van het tv-programma Zembla vragen gesteld in de raad.

Tenminste, dat was men van plan en daarom waren de vragen voor aanvang van de vergadering, zoals gebruikelijk, gemaild naar de wethouder zodat die zich kon voorbereiden. OPA was echter verbaasd toen de wethouder drie uur voor de vergadering al de antwoorden terugmailde. De partij kreeg hierdoor het idee dat de wethouder er op deze manier onderuit wilde komen om het onderwerp in de raad te bespreken, aldus fractievoorzitter Jan Hoekzema.

De wethouder verwees in zijn antwoord naar een onderzoek van het RIVM waaruit is gebleken dat de zorgen over kunstgrasvelden ongegrond zijn, Maar, zo legt Hoekzema desgevraagd uit, datzelfde RVIM presenteerde eerder een onderzoek dat tv-programma Zembla nu ernstig in twijfel trekt.

OPA wacht nog even de landelijke berichtgeving af en gaat dit onderwerp streng en goed in de gaten houden, want “al die mensen die juist gezond aan het sporten zijn, moeten dat wel in een gezonde sportomgeving kunnen doen”.

 

Pin It
Bekeken: 3421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/