Zaterdag 29 oktober organiseert Bibliotheek Kennemerwaard de Baby Bieb Experience. Dit evenement voor baby’s en hun ouders is te bezoeken in de bibliotheken van Alkmaar De Mare, Bergen, Castricum en Heerhugowaard en duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

Baby Bieb Experience is het evenement om samen met je baby kennis te maken met allerlei leuke en interessante zaken rondom opvoeding, ontwikkeling, ontspanning, gezonde voeding en voorlezen, maar ook het moment om andere ouders in een ontspannen omgeving te ontmoeten. De toegang is gratis, maar de Baby Bieb Experience is alleen toegankelijk voor ouders samen met hun baby. In alle vier de vestigingen is het programma net even anders. Op www.bibliotheekkennemerwaard.nl is het programma per locatie bekijken.

Pin It
Bekeken: 3477x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/