Het grootste rondreizende festival van Nederland doet dit jaar 39 steden aan. Op 11 november komt de Popronde naar Alkmaar en bezet met 47 bands 27 locaties. Het programma is inmiddels bekend. Onder andere Silent War, Mitch Rivers, Ann White en Jeangu Macrooy zullen van de partij zijn. Het aantal locaties per stad is in het algemeen bewust wat lager, en de muziek is gericht op een groter publiek.

De Popronde startte op 17 september en eindigt op 28 november. De 135 bands en acts – de nieuwe generatie - zijn allemaal gratis te bewonderen. Popronde zou Popronde niet zijn als er niet voor ieder wat wils is. Meer dan vorig jaar is er aandacht voor Afrikaanse- en wereldmuziek en 'lichte cross-overs' tussen pop, urban en Afrikaans in combinatie met elektronische muziek.

Naast café’s en poppodia fungeren ook winkels als Rollin' en Charlies & Sons en andere bijzondere plekken als Lunchroom Sencha, Soepp, Kowalski Comfortstore als podium. Ook Theater de Vest / Grandcafé Klunder, het Stedelijk Museum en Artiance doen weer mee. Nieuw in de Alkmaarse gelederen zij de onlangs geopende winkel Hi-Fi Klubben en lunchcafé Downies & Brownies. Filialen in andere steden draaien al even mee.

De middag gaat van start met een combinatie van prachtige Folk, Pop en Indie bij de akoestische en semi- akoestische previews die dit jaar bij Lunchroom Sencha vanaf 14:30 uur plaatsvinden. Zie het volledige programma op Popronde.nl. Kijk ook op Facebook.

Ook dit jaar werkt de Popronde samen met verschillende (media)partners, VPRO’s 3voor12 Talents en de OOR Talents van muziekmagazine OOR presenteren zich op een eigen podium. Op 3FM (Serious Talent) en Pinguin Radio zijn dagelijks Popronde bands te horen. Kicking the Habit en The Daily Indie volgen de bands on tour en Festivalinfo voorziet in actuele programma-informatie.

Pin It
Bekeken: 3826x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/