Alkmaar Centraal

Op zaterdag 29 oktober zijn alle oud-leerlingen van het schoolgebouw aan de Vondelstraat in Alkmaar van harte welkom op de reünie. Vijftig jaar geleden opende ambachtsschool St. Willibrord zijn deuren en levert - nu als PCC Oosterhout - nog altijd menig vakman en -vrouw af.

Op 12 mei 1966 werd het schoolgebouw aan de Vondelstraat ingezegend en officieel geopend. In de beginjaren waren er vooral technische opleidingen, maar vanaf 1998 was er ook een leao en huishoudschool. In 1994 sloot St. Willibrord zich aan bij het PCC, dat dit  schooljaar zijn 90-jarig bestaan viert. Dubbel feest!

Een schat aan oude foto’s is gedigitaliseerd door initiatiefnemer Jacques Kueter, oud-leerling van het eerste uur: „Tijdens de reünie zijn de foto's te bezichtigen. De oud-leerlingen zullen elkaar in hun eigen tijd-zones kunnen terugvinden op oude foto’s en ‘in het echt’.“

De reünie vindt plaats van 14.00 tot 18.00 uur op PCC Oosterhout en is bedoeld voor alle leerlingen die ooit lessen hebben gevolgd aan de Vondelstraat 41 in Alkmaar. Entree is gratis, consumpties moeten zelf worden betaald. Aanmelden kan via www.pcc.nu/oosterhout.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl