Na een succesvolle eerste editie vorig jaar wordt op vrijdag 4 en zaterdag 5 november opnieuw een gezellig Vriendenbockfestival georganiseerd in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar. Op het festival kun je kennismaken met een keur aan heerlijke, herfstige bieren. Een aantal lokale restaurants verzorgt bijpassende gerechten en hapjes en regionale duo’s zorgen voor muzikale omlijsting.

Het Vriendenbockfestival is een evenement met een knipoog naar het verleden. Kom, net als vroeger de gewoonte was, gezellig een biertje in de kerk drinken! De opbrengst komt ten goede aan Stichting Vrienden van de Grote Kerk, die de kerk en haar kunstschatten in volle glorie wil behouden.

Kaarten à € 20,- zijn te koop via vriendenbock.nl. Hiervoor krijg je entree, een uniek bierglas en vier consumptiemunten. Kaarten reserveren kan via vriendengrotesintlaurenskerk.nl, om die dan bij het Festival de te ontvangen en te betalen. Vrienden van de Grote Kerk betalen € 15,- (maximaal 2 kaarten). Wie vooraf Vriend wordt voor minimaal € 15,- per jaar kan de korting meteen meepakken.

Bekeken: 3526x