Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

De veelzijdige Alkmaarse Maya Link heeft zich ontwikkeld tot een ervaren en professioneel podiumdier en is één van de genomineerden voor de Rabobank Cultuurprijs 2016 Letteren. Ze speelt o.a. verscheidene hoofdrollen in muziektheater producties van Samba Salad en is frontvrouw van de 6 koppige formatie Collectief Explosief dat een aanstekelijke cocktail serveert van jazz, exotica, rock ’n roll en funk.

Zondagavond 30 oktober reikt juryvoorzitter burgemeester Piet Bruinooge de Rabobank Cultuurprijs Podiumkunsten 2016 uit in Cool Kunst en Cultuur. Ook genomineerden Skotwal uit Langedijk en cabaretière Kirsten van Teijn uit Heiloo maken kans op de prijs. Alle genomineerden treden diezelfde avond ook op, en dat levert gegarandeerd een boeiend programma op.

Net als de winnaars uit de categorieën Visuele kunsten en Letteren dingt ook de winnaar van de categorieprijs Podiumkunsten op 20 november mee naar de hoofdprijs, de Rabobank Cultuurprijs. Iedereen is van harte welkom de prijsuitreiking bij te wonen. De toegang is gratis, maar er dient wel een kaart gereserveerd te worden. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam het gewenste aantal kaartjes. De kaarten liggen dan 30 oktober klaar bij Cool.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl