Alkmaar Centraal

In 2005 besloot Alkmaarder Sander de Loo (35) Zorgeloosch op te richten, omdat hij zag hoe echtscheidende mensen met een woning klem zaten tussen het convenant en de bank. Zijn integrale aanpak van bemiddeling en hypotheekadvies is zó succesvol dat het bedrijf, met het hoofdkantoor in Stompetoren, uitbreidt van vijf naar tien vestigingen, inclusief 44 dependances.

Maar daar was financiering voor nodig. Sander de Loo richtte zich tot Collin Crowdfund. Nadat het eigen netwerk al € 75.000 investeerde, staken in slechts drie uur ruim 500 investeerders nog eens € 675.000 in de onderneming. Niet eerder werd een lening van deze omvang zo snel via Collin volgeschreven.

In ruil voor de vierjarige lening ontvangen de totaal 530 investeerders een jaarlijkse rente van 7%. Sander de Loo: “Wij zijn een vernieuwend bedrijf met een andere kijk op zaken. Deze vernieuwende vorm van financiering past ons als een jas. Deze verbijsterend snelle funding en de massale steun van investeerders is wat mij betreft de ultieme bevestiging van het vertrouwen in onze formule en onze toekomst.”

De groei van Zorgeloosch is vorig jaar bekroond met een FD Gazellen Award en is genomineerd voor de Nationale Business Award 2016. Vijf keer keer is het bedrijf door Independer.nl uitgeroepen tot advieskantoor van het jaar.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl