Donderdag is een snorfietser betrapt op een gestolen bromfiets, omdat hij tijdens koopavond over de Laat reed. Hij bleek ook geen geldig rijbewijs te hebben.

Het is niet toegestaan in het winkelgebied van Alkmaar te brommen of snorren, al is er een gedoogbeleid tijdens de laad- en lostijden. De snorfietser is door surveillerende agenten opgemerkt en gecontroleerd. Eerst bleek dat hij geen geldig rijbewijs had en daarna dat de snorfiets als gestolen stond gesignaleerd. De bestuurder is aangehouden voor heling. De snorfiets is vrijdag teruggebracht naar de blije eigenaar.

Tijdens de afhandeling zei een vrouw tegen haar kinderen dat de politie blijkbaar niets beters had te doen. Dat ze maar boeven moesten gaan vangen. De agenten hopen dat de moeder het nieuws leest en zich realiseert dat dit dus wel degelijk gebeurd is.

Pin It
Bekeken: 3415x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/