Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00

De veelzijdige Alkmaarse Maya Link, het Langedijker ‘driemansduo' Skotwal óf de uit Heiloo afkomstige cabaretière Kirsten van Teijn. Éen van hen gaat zondagavond 30 oktober, nu uiteraard opgetreden te hebben, met de Rabobank Cultuurprijs Podiumkunsten 2016 naar huis en dingt automatisch mee naar hoofdprijs, de Rabobank Cultuurprijs die op 20 november uitgereikt wordt.

De uit Heiloo afkomstige cabaretière Kirsten van Teijn nam in 2013 alle prijzen die er maar te winnen waren op het op het Groninger studenten cabaretfestival mee naar huis. Met haar debuut voorstelling Heilloos speelde ze al in zo’n 70 theaters door het hele land. Haar tweede programma, de muzikale cabaretvoorstelling Zalf, ging onlangs in première.

Voor de uitreiking van 30 oktober in in Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard is iedereen harte welkom. De toegang is gratis en het reserveren van kaarten kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam en het gewenste aantal kaartjes. De kaarten liggen dan 30 oktober klaar bij Cool. Aanvang 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl