De heer H. Deen kreeg 'nee' te horen van het Alkmaarse college voor een autowasstraat in het Olympiapark (voorheen de Westrand), omdat de gemeente hier inzet op bovenregionale sport en vrijetijdsbesteding. De Bergenaar kwam terug met het plan om boven zijn carwash huisvesting te bouwen voor studenten en sporters. Dit ziet het college wél zitten. 

De uitbreiding is een slimme zet van de heer Deen, want een verblijf voor sporters past mooi bij de ambities van de gemeente, en de Hogeschool ligt een paar minuten fietsen of bussen verderop. Voor de beoogde locatie 'Olympiaweg B', waar voorheen Claus Party House stond, zijn echter gespreken gaande over een hotel. De gemeente stel als alternatief 'Sportcluster A' voor. Het gebouw is dan niet zichtbaar vanaf de N9 maar deze locatie langs de Hoeverweg, naast De Meent, is wel beter bereikbaarheid en er is makkelijker te voldoen aan de parkeernorm.

Door de ligging aan de Egmonderpolder en de vernieuwde De Meent worden, naast de standaard vereisten, wel een passende vormgeving verlangd. (foto: Bing Maps)

Pin It
Bekeken: 3900x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/