Maandag heeft de Snackkoerier haar Cafetaria Top 100 bekendgemaakt. Vanuit de regio staan er twee in deze nationale ranglijst. Snackhouse Lobo in Oudorp staat als 17e genoteerd en Snackeethuis Hugo in Heerhugowaard als 73e. Voor de allerbeste snacks van het land zul je naar Eethuys De Lind in Oisterwijk moeten gaan.

De jury merkte dat Snackhouse Lobo een duidelijke buurtfunctie heeft en haar zaakjes zijn goed op orde. Twintig zitplaatsen binnen en op elke stoel is het goed toeven. Natuurlijk is het schoon en presenteren ze het assortiment op aantrekkelijke wijze. Lobo is ook erg actief in catering, heeft een eigen bestel-app en bezorgt aan huis.

Lobo was dit jaar ook genomineerd als ‘Beste retailer van Alkmaar’. De naam Lobo is trouwens afkomstig uit het Spaans. Het is een wolf die alleen het beste en lekkerste van zijn prooi eet en de rest laat liggen. Het snackhouse gaat ook alleen maar voor het lekkerste. (foto: straatkaart.nl)

Pin It
Bekeken: 4326x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/