AZ organiseert een reeks Beyond Sports FIFA 17 toernooien in Alkmaar en omgeving, in de zoektocht naar een AZ-fan tussen de 12 en 29 jaar die de voetbalclub gaat vertegenwoordingen op verschillende (inter)nationale FIFA 17-toernooien. AZ gaat de winnaar in een topsportomgeving ontwikkelen tot een topgamer om de club in de gamewereld op de kaart te zetten. Op 12 november is er een toernooi in Alkmaar. 

De beste acht gamers mogen solliciteren voor de functie 'e-sporter van AZ', maar wellicht worden ook nog wildcards vergeven. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 volgens de opzet van de Champions League; een groepsfase gevolgd door een knockout-fase. 

Deelnemers worden niet alleen getest op hun FIFA-skills. Beyond Sports zal de deelnemers middels Virtual Reality testen op hun keuzevaardigheid en omgevingsbewustheid. Uit beide uitslagen volgt een score voor het 'tactisch brein'. Deze score heeft geen invloed op het FIFA-toernooi zelf, maar wel op de daarop volgende sollicitatieronde.

Deelname aan het Beyond Sports FIFA-toernooi kost € 5 (inclusief drankje). Er is een middagsessie om 13:00 uur en een avondsessie om 17:45 uur. Clubkaarthouders krijgen voorrang bij inschrijving en voor leden van De Waaghalzen en AllstarZ (mits oud genoeg) is deelname gratis.

Pin It
Bekeken: 3570x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/