Dinsdagmiddag is op de Stationsweg in Heiloo een persoon aangereden door een trein. De politie heeft een aantal reizigers nog kunnen spreken en slachtofferhulp kunnen aanbieden, maar niet iedereen. Getuigen worden dan ook aangemoedigd om contact op te nemen met slachtofferhulp als zij daar behoefte aan hebben. Dit kan via 0900-0101.

Agenten hoorden dat het slachtoffer al enige tijd rond het station hing. De politie verzoekt dan ook 112 te bellen als men iemand op het spoor ziet, of opvallend bij het spoor ziet rondhangen. Kort voor het incident was nog in het stationsgebied gesurveilleerd, maar de agenten waren niet geattendeerd op wat er mogelijk gaande was. Loos alarm is niet erg.

De politie wil getuigen er op wijzen dat zij discreet met informatie dienen om te gaan en bijvoorbeeld geen foto's op sociale media plaatsen die via via bij nietsvermoedende familieleden terecht kunnen komen. De politie houdt na vaststelling van de identiteit van een overleden persoon een zogenaamd slechtnieuwsgesprek met nabestaanden.

Pin It
Bekeken: 3292x
https://ee.itk.ac.id/data/