Alkmaar Centraal

De organisatie van het Oktoberfest in Alkmaar is weer onder vuur, en wel vanuit meerdere hoeken. Mensen die gedupeerd waren door de afgelasting van één van de feesten in 2015 wachten nog altijd op hun geld. Dinsdag werd bekend dat de organisatie "door hun enthousiasme" zonder toestemming Hofbräu München en andere merken aan hun feest verbonden had. De website moest omgegooid worden. Ook waren er al kaarten voor een Oktoberfest in Arnhem verkocht, voordat er vergunning van de gemeente was gekregen.

Woensdag kwam via NH naar voren dat een gedupeerde van de 2015 editie aangifte doet. Het is Ageeth Put uit Egmond-Binnen. Ze had voor niets 10 kaarten à € 750 gekocht en kreeg een beperkte compensatie: 10 kaarten voor een feest in Groningen of Den Haag ter waarde van € 250. Dat is zonder drank en eten, en daar komen dan nog reiskosten bovenop. Daar doet ze het dus niet voor.

Put stoort zich nog het meeste aan dat de organisatie gewoon doorgaat met feesten organiseren en ze vreest dat het binnenkort opnieuw mis gaat in Groningen, Den Haag en Arnhem. De organisatie stelt echter dat na deze feesten iedereen kan worden gecompenseerd en gaat er vanuit dat de vergunningen in Arnhem er gewoon nog komen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl