Zondagochtend rond 07:30 uur heeft op de Martin Luther Kingweg in Alkmaar een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is ter hoogte van Hoefplan van de weg geraakt, schampte een boom en klapte daarna vol op een andere. Als die boom er niet had gestaan was het voertuig doorgeschoten de sloot in.

De twee passagiers, één voorin en één achterin, zijn bij het ongeval gewond geraakt en de chauffeur bleek verdwenen. Of beiden ook tijdens het ongeval ook zo zaten is nog maar de vraag; de verwondingen wijzen erop dat één van hen waarschijnlijk de spoorloos verdwenen chauffeur is.

Vanwege het ontbreken van een chauffeur en de nabijheid van de sloot zijn ook duikers gealarmeerd om een zoekslag te maken in de buurt van het voertuig. Daarbij is niemand gevonden. De beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd waar ook hun bloed op alcohol of andere middelen zal worden gecontroleerd.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek om duidelijk te krijgen of bijvoorbeeld een te hoge snelheid een rol heeft gespeeld en wat er met de bestuurder is gebeurd.

Pin It
Bekeken: 3989x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/