De klankbordgroep voor de herinrichting van de Wageweg/Bierkade heeft een advocaat in de arm genomen om het college te dwingen openheid van zaken te geven over wat nu precies de plannen zijn voor de Wageweg en de Bierkade.

Half augustus werd besloten van de Wageweg een tweerichtingsfietsstraat te maken. De ondernemers in de binnenstad en de bewoners van Oudorp juichten dit toe, maar de bewonersvereniging Hart van Alkmaar was not amused. Voorzitter Pim de Ridder liet destijds al weten juridische stappen te gaan nemen, een voornemen dat nu in de praktijk is gebracht. Men vindt dat het college niet de belofte nakomt dat bewoners en ondernemers inspraak zouden krijgen in de plannen.

Advocaat Gerrit van der Veen van advocatenkantoor AKD in Rotterdam heeft het college te kennen gegegeven dat het alternatieve plan voor tweerichtingsverkeer van Hart van Alkmaar opnieuw moet worden bekeken en dat voor 18 november de informatie rond de toekomst van de Wageweg/Bierkade moet zijn vrijgegeven.

Pin It
Bekeken: 3888x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/