Op maandag 7 november start in bibliotheek Alkmaar De Mare een vierdelige cursus Mediawijsheid. Tijdens de workshops krijg je tips & trucs over goed en veilig zoeken op het internet, gespecialiseerde websites, het gebruik van Google Maps en Streetview, pc beveiliging en het filteren van de enorme informatiestroom.

Elke bijeenkomst duurt van 09:00 tot 11:00 uur, waarin je na uitleg zelf aan de slag gaat, met hulp van de begeleider. De data zijn maandag 7, 14, 21 en 28 november en de kosten bedragen € 25,- voor bibliotheekleden, € 30,- voor niet-leden.

Aanmelden kan via de agenda op www.bibliotheekkennemerwaard.nl of tijdens openingstijden bij de klantenservice in de bibliotheek. Er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. In 2017 wordt deze cursus aangeboden in andere bibliotheeklocaties van Bibliotheek Kennemerwaard.

Pin It
Bekeken: 3724x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/