Op 6 november in de Grote Kerk Schermerhorn om 11 uur een expositie geopend van creatief werk dat bewoners van overal uit de provincie hebben geupload op de website van de Noord-Holland Biënnale. Bij de Grote Kerk is een Mobiele Cinema waar tot 12.30 uur non-stop een animatiefilm wordt vertoond van kunstenaar Jasper de Beijer.

Sinds 1 oktober zijn op allerlei plekken in Noord-Holland activiteiten gaande van de zesde Noord-Holland Biënnale. De titel is dit keer Wassend Water, naar aanleiding van de overstromingen die precies 100 jaar geleden Noord-Holland troffen. Bovendien is en blijft wassend water - zeker gezien het stijgend zeeniveau - een actueel thema. In exposities in Den Helder, Hoorn, de Schaalsmeerpolder, Bergen en Alkmaar geven professionele kunstenaars hun visie op Wassend Water.

Daarnaast worden op allerlei plaatsen activiteiten georganiseerd die te maken hebben met zelf creatief actief zijn: actief Kijken naar Kunst, actief tekenen tijdens de Big Draw’s, en in het Liquid Lab in Alkmaar. De expositie in Schermerhorn zal op de zondagen in november open zijn van 11 tot 17 uur. Meer informatie is te vinden op www.nhbnl.nl.

Pin It
Bekeken: 3621x
https://ee.itk.ac.id/data/