De belangstelling voor Alkmaar Invites You op zaterdagavond 29 oktober is overweldigend. Alkmaarse gastgezinnen hebben massaal bewoners uit de Alkmaarse asielzoekerscentra thuis uitgenodigd voor een maaltijd. Met bijna 100 gastgezinnen en 300 AZC-bewoners is het project zó populair dat de organisatie zich genoodzaakt voelde de inschrijving te sluiten.

De organisatie is erg blij dat zoveel Alkmaarders hun huis en hart openstellen voor vluchtelingen. Van zowel het AZC aan de Robonsbosweg als de Picassolaan reageerden bewoners enthousiast. De matches tussen gastgezinnen en vluchtelingen zijn inmiddels gemaakt.

Tijdens Alkmaar Invites You schuiven vele nationaliteiten aan in Alkmaarse huiskamers. Vluchtelingen uit Syrië, Irak, Iran, Eritrea, Myanmar, Rusland, Georgië, Afghanistan, Egypte, Palestina, Azerbeidzjan, India, Uganda, Soedan, Libanon, Somalië, Jemen, Macedonië en Cuba. De organisatie hoopt op een bijzondere, gezellig avond. Een avond met "Food for Thought".

Meer informatie op alkmaarinvitesyou.nl.

Pin It
Bekeken: 3496x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/