Tijdens de vergadering van de commissie Ruimte donderdagavond is bepaald dat de gemeente het komende jaar streng gaat toezien op woningsplitsing. Dit beloofde wethouder Anjo van de Ven aan de commissie, zo schrijft het NHD. Haar OPA-fractie is tevreden dat er iets wordt gedaan tegen woningsplitsing die de afgelopen jaren voor zoveel overlast zorgde, met name in de Spoorbuurt en Alkmaar Noord. Het lastige is dat bijvoorbeeld aan de ene kant panden werden aangekocht, gesplitst en verhuurd voor zeer hoge bedragen, en aan de andere kant de vraag naar kleine wooneenheden steeg.

De nieuwe beleidsregels komen erop neer dat de gemeente woningsplitsing wil toestaan waar dat mogelijk is, maar datverhuurders moeten wel voldoen aan de eisen voor goed verhuurderschap.. Zij zijn ook verantwoordelijk voor onderhoud, veiligheid en en het voorkomen van overlast.

Pin It
Bekeken: 4211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/