In november en december worden diverse digitale workshops in bibliotheek Alkmaar Centrum georganiseerd. Elke workshop duurt van 18:30 tot 20:30 uur en bestaat uit een korte introductie op het thema, waarna je zelf aan de gang gaat onder leiding van een mediawijze medewerker.

De eerste workshop is op 7 november en gaat over Twitter, een gratis internetdienst voor publicatie van berichtjes tot en met 140 tekens. Daarna volgen workshops over online samenwerken, instagram, Pixlr, auteursrecht en bloggen. Deelnemers kunnen met de eigen laptop, tablet en/of smartphone werken, maar er staan computers ter beschikking indien nodig.

De  workshop kost voo leden € 7,50, en voor niet-leden € 10. Aanmelden kan via de agenda op bibliotheekkennemerwaard.nl of bij de klantenservice (betalen met pin).

Pin It
Bekeken: 3852x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/