Het 5e BrugTheaterFestival op 4, 5 en 6 november biedt een weekend vol theatrale verrassingen van een breed scala aan theatergroepen en –makers uit de wijde omgeving. Deze extra feestelijke lustrumeditie biedt liefst 30 korte optredens op 25 locaties op en om de Platte Stenenbrug in Alkmaar en je kan zó naar binnen lopen.

De belangstelling van amateurs en (semi)professionals was dit jaar zo overweldigend, dat artistiek leider Leoni van Veen met haar team een bijzondere mix heeft kunnen maken. Na afloop gaan de spelers met de pet rond, voor een vrijwillige bijdrage. Net als in 2015 zijn er vijf voorstellingen van beginnende artiesten die onder begeleiding een eigen voorstelling maken en daarmee voor het eerst op de planken zullen staan.

De organisatie van het BrugTheaterFestival is een samenwerking van Artiance, centrum voor de kunsten. Met dank aan, VSBfonds, Prins Bernard Cultuurfonds Noord-Holland, Victoriefonds, Rabobank Alkmaar e.o. en de gemeente.

Alle informatie is te vinden op brugtheaterfestival.nl en facebook.com/BrugTheaterFestivalAlkmaar/. Kijk ook naar de promo op Youtube.

Pin It
Bekeken: 3780x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/