Het Slimste Huis van Alkmaar houdt op vrijdag 4 november en op zaterdag 5 november open huis. Tijdens het open Huis kunnen belangstellenden kennis maken met mogelijkheden om het huis aan te passen aan eisen en de eigen wensen rond comfort, veiligheid, duurzaamheid en zelfstandig blijven wonen.

Op 4 november biedt het Slimste Huis van 12:00 tot 18:00 uur een platform voor een gesprek met professionals over slimmer wonen en huisaanpassingen in het kader van de Wmo. Daarbij wordt uitgelegd wat de gemeentevisie is, waar corporaties op klem kunnen lopen en welke rol architecten, installateurs, banken, makelaars en projectontwikkelaars hebben. Op zaterdag 5 november vertellen experts tussen 12.00 tot 17.00 uur over kangoeroewonen, mantelzorgwonen, tiny houses en woningdelen.

Op de infomarkt zijn presentaties van partners van het Slimste Huis en deskundigen laten een check doen op je huidige woning.

Het Slimste Huis van Alkmaar is gevestigd in de Noorder Arcade op de 1e verdieping. Kijk op slimstehuisalkmaar.nl voor meer informatie.

Bekeken: 4032x