Vrijdag is een persoon aangehouden op verdenking van het doorrijden na een ongeval op de Noorderkade in Alkmaar op donderdag 20 oktober. Bij de aanrijding raakte een 33-jarige fietsster gewond. De auto van de verdachte is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Die donderdag stak een fietsster rond 20:15 uur de Noorderkade over nabij het fietsbruggetje naar de Bannewaard. Hier was het fietspad opgebroken. De automobilist schepte haar vol maar reed door, de vrouw gewond achterlatende. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Het slachtoffer had gezien dat de doorrijder in een oude grijze BMW 1- of 3-serie reed. De auto moest door de aanrijding zijn beschadigd. Na uitgebreid onderzoek kwam de politie bij een auto uit, die voldeed aan de beschrijving.

Pin It
Bekeken: 4009x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/