Op 20 november, de dag van de Rechten van het Kind, wordt de derde nationale bridgedrive voor UNICEF georganiseerd. Het evenement “Harten troef voor UNICEF” wordt op meer dan 50 plaatsen in Nederland, en zelfs in Aruba, georganiseerd. Ook in Alkmaar is er een drive. De opbrengst wordt door UNICEF gebruikt om kinderarbeid te bestrijden.

“Een mooie gelegenheid om te bridgen en tegelijkertijd kinderen in nood te helpen. Iedereen is meer dan welkom om mee te doen”, aldus Jeannette Kooiman, die het Alkmaarse evenement in Sportcomplex De Meent organiseert. “Al veel mensen hebben zich al aangemeld, maar er is nog plek voor meer. Het gaat een gezellige middag worden!”

De drive duurt van 13:30 tot ongeveer 17:00 uur. Er worden 6 ronden gespeeld. De indeling gebeurt zoveel mogelijk naar speelsterkte. Er is voor iedere lijn een eerste en tweede prijs.

Aanmelden kan tot en met 1 november via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., onder vermelding van de twee deelnemers, telefoonnummer en speelniveau. De kosten bedragen € 12.50 per persoon, over te maken naar NL75INGB0002959692 t.n.v. RKABC onder vermelding van Unicef.

Pin It
Bekeken: 3751x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/