Zaterdagavond speelden de heren van DAW in Nijkerk uit tegen Flevo. Beide ploegen bleven de gehele wedstrijd aan elkaar gewaagd en dat resulteerde uiteindelijk in een 8-8 eindstand.

De eerste periode begon rommelig en de ploegen hielden elkaar in balans. Zeven seconden voor de rust pakte Flevo opnieuw de voorsprong met 2-1. Dankzij scores van Jeroen Dahchi, Jeroen Fennema en Arjan Baron wist DAW de stand aan het einde van het tweede kwart op 4-4 te krijgen.

Aan het begin van het derde kwart kwam DAW eindelijk op voorsprong, maar het kon deze niet vasthouden. Kort voor de laatste pauze werd het 6-6. Ook in de laatste periode kon geen van beide teams de wedstrijd naar zich toe trekken. Ondanks grote kansen voor beide teams eindigde de wedstrijd met 8-8.

Bekeken: 3220x