Bij een Alkmaars horecabedrijf zijn meerdere illegale praktijken geconstateerd. Vrijdag werd een uitgebreide inspectie gehouden, naar aanleiding van signalen dat de geregistreerde eigenaar niet de feitelijke bedrijfsvoering deed.

De inspectie wees uit dat er sprake was van illegale arbeid. Dit kan de eigenaar een boete van duizenden euro’s opleveren. Ook was er sprake van overtreding van de drank- en horecawetgeving en de exploitatievergunning. Tijdens de controle is een voertuig in beslag genomen. De gemeente Alkmaar zal, aan de hand van de uitkomsten van de controle, bepalen of het bedrijf (tijdelijk) zal worden gesloten.

De controle was een gezamenlijke actie van de politie, Inspectie Sociale Zaken & Werkgelegenheid (ISZW), team Arbeidsmarktfraude, de Belastingdienst en gemeente Alkmaar. Het Regionaal Informatie- en Expertise centrum Noord-Holland (RIEC NH), dat zich richt op de bestuurlijke en integrale aanpak van georganiseerde criminaliteit, ondersteunde de controle.

Pin It
Bekeken: 4359x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/