De Alkmaarse gemeenteraad heeft maandagavond ingestemd met de begroting voor 2017 en de meerjarenraming tot 2020. De volledige coalitie, bestaande uit OPA, VVD, CDA en D66 stemden in met de begroting. Oppositiepartijen PvdA, BAS, GroenLinks, Leefbaar Alkmaar, Seniorenpartij Alkmaar en Denk stemden tegen, maar waren in de minderheid.

Eerdere berichtgeving van het NHD dat de begroting tot stand zou zijn gekomen via onder andere achterkamertjespolitiek deed aanvankelijk vermoeden dat het wel eens een veelbewogen vergadering zou kunnen worden, maar dat bleek achteraf mee te vallen.

Het college verwacht voor het komende jaar zo’n 117.000 euro over te houden op een begroting van 365 miljoen euro. Naar aanleiding van dit positieve saldo diende het CDA een motie in om de Alkmaarse 8 October Vereeniging een extra bijdrage van 12.000 euro te geven, wat werd gehonoreerd.

Pin It
Bekeken: 3582x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/