In de nacht van dinsdag op woensdag hield de politie drie jongeren aan op verdenking van diefstal van een trilplaat vanaf de Benedenweg in Sint Pancras. Het ging om twee 19-jarige Alkmaarders en een 18-jarige jongen uit Wieringerwaard.

Rond 00.35 uur kreeg de politie melding van een getuige die had gezien dat drie mannen een groot apparaat in een aanhanger zetten. Hij vertrouwde deze actie niet. Kort daarop was de bestelauto, met aanhanger, met gedoofde lichten weggereden.

De politie trof de bestelauto op het Daalmeerpad aan. Bij het zien van de politie renden drie jongeren bij de auto weg. De politie zette toen politiehonden Please en Duuk in en vonden de drie verdachten terug al vrij snel. Twee van hen waren een weiland ingevlucht. De derde had zich in een tuin verstopt.

De mannen zijn overgebracht naar het politiebureau. De trilplaat is teruggebracht naar de eigenaar.

 

Pin It
Bekeken: 4208x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/