Alkmaar Centraal

Het horecabedrijf waar vrijdag een inval plaatsvond door diverse overheidsdiensten, blijkt Montfort te zijn. De shoarmazaak aan de Gedempte Nieuwesloot is op last van burgemeester Bruinooge in ieder geval tijdelijk gesloten, meldt het NHD. De eigenaar is spoorloos.

De illegale arbeid, samen met financieel-economische fraude en overtreding van diverse horecaregels wat betreft sluitingstijden en terrasvoorschriften, leverde een derde 'gele kaart' op. Reden genoeg voor Bruinooge om Montfort na krap drie jaar opnieuw dicht te gooien.

De toenmalige eigenaar bleek de zaak weer te runnen, de huidige eigenaar was niet meer dan een stroman. Dit terwijl hij ongewenste vreemdeling is en dus in het land niet mag werken. Daarnaast heeft hij nog eens een 'fikse' belastingschuld. Vandaar dat de Belastingdienst zijn auto opeiste.

In 2013 werd de vergunning voor Montfort ingetrokken vanwege de vondst van een wapen en overtreding van vergunningsvoorschriften. Nu wordt bekeken of de vergunning van de huidige eigenaar, die voor alsnog onvindbaar is, ook ingenomen zal worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl