Paul de Leeuw opent op 10 november om 14.30 uur de 6e Beursvloer die Stichting De Waaier organiseert in het AFAS Stadion in Alkmaar. Ook de burgemeesters van Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk en voorzitter van De Waaier Belinda Buskermolen, hebben een rol in de opening.

Aan dit matchevenement nemen meer dan 400 vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties uit regio Groot Alkmaar deel, op zoek naar kennis, materialen en vrijwilligers. Dit terwijl er ook 300 vertegenwoordigers van bedrijven zijn, met interesse in ondersteuning. Doel is om meer verbinding en ontwikkeling in de regio te creëren en met elkaar iets extra's te doen voor de samenleving.

De handel is meer dan levendig, al was het alleen al vanwege de creatieve uitdossingen en attributen, waarmee de maatschappelijke organisaties hun vraag in beeld brengen.

De Beurs duurt van 14:30 tot 16:00 uur. Surf voor meer informatie naar de-waaier.nl en beursvloeralkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 4223x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/