AZ-directeur Robert Eenhoorn is toegetreden als ambassadeur van het Jeugdsportfonds Alkmaar. Eenhoorn volgt hiermee oud-AZ-directeur Toon Gebrands op. Robert Eenhoorn is een voormalig tophonkballer en sinds 2014 Algemeen Directeur van voetbalclub AZ.

Het Jeugdsportfonds Alkmaar zet zich in voor Alkmaarse kinderen waarvan de ouders een minimuminkomen hebben. Het Jeugdsportfonds betaalt voor hen de contributie voor hun sportvereniging en/of stelt geld beschikbaar voor de aanschaf van sportkleding en attributen.

Robert Eenhoorn: "Ik vind het heel belangrijk dat alle kinderen een kans krijgen om mee te doen op het gebied van sport, ik wil daar graag een bijdrage aan leveren. Ik kijk er erg naar uit om aanwezig te zijn bij de evenementen van het Jeugdsportfonds en me op andere manieren hard te maken voor dit zeer nodige en nuttige fonds."

Pin It
Bekeken: 3185x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/