Op de derde donderdag in november wordt in Frankrijk traditiegetrouw de Beaujolais Primeurwijn gepresenteerd. Dit is elk jaar een groots evenement dat dit jaar voor het eerst ook in Alkmaar bij restaurant Rue de la Plume te beleven is.

Op 17 november organiseren de eigenaren Luella Molenaar en Madelene van Zoelen een heuse Beaujolais primeuravond. Chef Luella heeft een culinair vijfgangenmenu samengesteld en sommelier Madelene zal drie Beaujolais wijnen schenken. Naast de Primeurwijn wordt er een witte Beaujolais en een Fleurie geschonken. De primeurwijn wordt in een fles van maar liefst negen liter om 18.30 uur spectaculair en luidruchtig het restaurant binnengebracht door Alkmaarse kaasmeisjes en als eerste in ontvangst genomen door wethouder Victor Kloos.

Wie deze deze unieke avond ook wil meemaken kan reserveren bij Rue de la Plume. Dat kan via telefoonnummer 072 520 1212 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Restaurant Rue de la Plume is september jl. gerecenseerd door de rubriek ‘Over de tong’ met het cijfer 9,5. (foto: Google)

Pin It
Bekeken: 3853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/