Op 28, 29 en 30 december vindt de Winterkaravaan plaats waarin 5 jonge theatermakers een korte voorstelling maken vanuit hun perspectief op het Karavaanthema van dit seizoen: De Nieuwe Wereld. Na een open call ontving Karavaan 42 uiteenlopende plannen van makers uit het hele land die maximaal 5 jaar afgestudeerd zijn aan een kunstvakopleiding. Na intensief beraad zijn 5 winnende plannen gekozen. Ze ontwikkelen speciaal voor de Winterkaravaan een eigen korte voorstelling van 20 minuten.

Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie door de leegstaande Ringersfabriek. Op unieke plekken in het pand zie je in een carrousel de vijf verschillende korte voorstellingen van deze makers en krijg je heerlijke stamppotten en winterse bieren voorgeschoteld.

De diversiteit van de makers is verrassend veelzijdig. Ze komen dan ook van uiteenlopende opleidingen uit heel het land: Scenografie Amsterdam, Artez Arnhem, de Academie voor Toneel en Kleinkunst, Theater- en videotechniek, Docent Dans, Mime-opleiding, Docent Theater en Theater maken, Toneel- en Kleinkunstacademie, Sandberg Instituut, Design Academy Eindhoven en Moderne Dans Berlijn.

Tijdens de Winterkaravaan geniet je van muziektheater 'Vaarwel' van Anouk van Kolfschoten en Jacob de Groot. Brengen Hendrik Walther en Franziska Menge het video/performance project 'Transditie'. Marinke Eijgenraam presenteert samen met Geartsje van der Zee en Lisa Corsten het beeldend theater 'Mensenwerk'. Het ervaringstheater 'Dat wat we doen' wordt gemaakt door Celine Talens, Tessel Bruhls, Flavia Faas en RoosPeee. En Margo Verhoeven komt met haar familievoorstelling IJS.

Na de Winterkaravaan kan één van deze makers zijn of haar voorstelling tot een avondvullende voorstelling uitwerken voor Karavaan Festival dat plaatsvindt van 25 mei tot en met 5 juni 2017. 

De Winterkaravaan is te bezoeken op 28, 29 of 30 december. Per dag kan worden gekozen voor twee tijdstippen: van 15.00 tot 18.30 uur of van 19.00 tot 22.30 uur. De kosten zijn €27,50 per persoon inclusief een stamppotmaaltijd en winterse bieren. Vrienden van Karavaan betalen €22,50. Meer informatie is te vinden op karavaan.nl.

Pin It
Bekeken: 3355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/