Op donderdag 10 november organiseren de Regenboogambassadeurs van Alkmaar met Woon-Zorgcentrum De Nieuwpoort een workshop 'Bekend maakt Bemind' voor hulpverleners en vrijwilligers in de ouderenzorg over. LHBT'ers.

De workshop start om 13:00 uur met de opening van de tentoonstelling 'Wat vrouw? Wat man? Mens!' van fotograaf Frans Eppink. Wethouder Emancipatie & Minderheden Pieter Dijkman verzorgt de opening samen met de Regenboogambassadeurs voor volwassenen Ria Ettes en Conny van Iersel. Ook aanwezig zijn de ambassadeurs gerichten op jongeren en levensbeschouwingen, Anne Russchen en Gerard Wilts, en een van de fotomodellen.

Eppink's tentoonstelling is gebaseerd op zijn fotoboek, waarin hij de transwereld toont vanuit een andere hoek. Met mensen die gewoon een beroep uitoefenen, een hobby, liefhebberij of sport. Ze hebben ook zo hun uiterlijke trekjes, smaak en gevoelens. De wereld is ook bij LHTB-ers niet zwart-wit.

De tentoonstelling is vanaf 10 november een maand lang te zien in De Nieuwpoort. De workshops zijn volgeboekt, maar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kan men interesse melden. Bij voldoende kandidaten wordt de training in het voorjaar herhaald.

Woon- Zorgcentrum De Nieuwpoort is gelegen aan de Prins Alexanderstraat in Alkmaar.

Pin It
Bekeken: 3053x
https://ee.itk.ac.id/data/