Ger van Galen is al maanden op zoek naar zijn vroegere dienstmakkers. Hij wil graag een reünie organiseren, maar de zoektocht bleek een hels karwei, vooral omdat hij bij onder andere Defensie tegen privacy-wetgeving oploopt. Ger mailde Alkmaar Centraal, omdat hij ervan overtuigd is dat in deze regio ook oude maten wonen. Natuurlijk willen wij graag helpen.

"Ik ben op zoek naar mijn dienstkameraden van de lichting 74/1, die in de periode 1974/75 gelegerd waren te Grave in de Generaal De Bonskazerne, wij waren de Bravo batterij", licht Ger toe. Oude makkers kunnen bellen naar 06-26899296 of +32-11392049 (België), of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: BOEi)

Pin It
Bekeken: 3598x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/