Nico Kooge werkt aan een online digitaal fotoboek over Oud-Overdie. Er is in deze Alkmaarse wijk de laatste jaren veel veranderd en hij wil graag het Overdie laten zien dat niet meer is. Nico, die zelf opgroeide in de Hooftstraat, heeft al aardig wat foto's verwerkt en de eerste reacties waren positief. Maar voor een écht mooie verzameling heeft hij hulp nodig van zijn (vroegere) buurtgenoten.

"Mensen hebben ongetwijfeld nog een oud fotoboek en of een oude doos met foto’s die mijn slideshows nog mooier en persoonlijker kunnen maken", denkt Nico. "Ik wil hiermee een oproep doen aan alle oude buurtgenoten om op zoek te gaan naar de oude foto’s en deze naar mij te mailen. Ik kan hiermee mijn clips van ons toenmalig straatbeeld completer kan maken."

Contact opnemen met Nico Kooge kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie het lastig vindt gedigitaliseerde foto's te sturen kan post sturen naar Schelphoek 198, 1813 SE Alkmaar.

 

Bekeken: 4734x