Zaterdagavond speelden de waterpolodames van DAW tegen BZ&PC. Ze hadden van tevoren al wel verwacht dat het een tamelijk fysieke wedstrijd zou worden, maar niet een waarin dingen gebeurden die weinig met waterpolo te maken hebben. De tegenstanders haalden allerlei trucjes uit om DAW uit hun spel te halen, en zolang dat scheidsrechter dat niet ziet gaat de wedstrijd gewoon door. Met die speelwijze haalden de speelsters van BZ&PC hun punten binnen. DAW bood dapper weerstand en scoorde zelf ook zes punten, maar daar konden ze de wedstrijd niet mee winnen.

Het eerste kwart werd afgesloten met een scorestand van 1-1, het tweede met 3-4 voor DAW, het derde kwart kwam op 4-7. De wedstrijd werd besloten met verlies voor DAW en een eindstand van 6-10.

Bekeken: 2988x