Op zaterdag 26 november staat Roy Reymound a.k.a. Fresku op het podium bij Theater De Vest. De woordkunstenaar heeft een hoop te vertellen en te delen, maar hij kan niet alles kwijt op een plaat of tijdens een festival. In het theater wisselt hij zijn scherpe raps af met grappige persiflages en zien we of hij zijn heilige oorlog gaat winnen, of dat hij het moet afleggen.

Roy leefde zowel op Curaçao en in Eindhoven. Hij droomde over een carrière in een artistiek beroep zoals zanger, tekenaar of schrijver, maar belandde in de riemenfabriek van Eindhoven. In de pauzes schreef hij zijn rapteksten en na het werk maakt hij persiflerende filmpjes met zijn beste vriend Teemong, die nationaal bekend werden. Hij zette een track op het internet en kreeg zo een platencontract. Nu is hij drie albums, grote podia en TV-programma's verder.  en bekende podia verder.

Fresku begint om 20:30 uur in de kleine zaal. Kaartjes kosten € 20. Meer informatie op theaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 3249x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/