Op 29 november organiseert Lionsclub Langedijk een bijzonder diner bij restaurant Van Speijk in Egmond aan Zee. Die avond wordt de chef gesteund door clubleden voor een benefietdiner. Ook wordt een speciaal beeldje gepresenteerd. Een deel van de opbrengst gaat naar inrichting van Tovertuinen bij Blijf-van-mijn-lijf huizen van stichting Het Vergeten Kind.

Het benefietdiner voor kinderen die zijn mishandeld, misbruikt, verstoten of gevlucht, wordt gehouden ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Lions International in 2017. 

Speciaal voor deze gelegenheid ontwierp de Alkmaarse beeldend kunstenaar Rob Houdijk een lief beeldje van een jongetje dat zijn zusje op de rug meedraagt. Het beeldje straalt kracht, zorg, aandacht en liefde voor elkaar uit. Tijdens de avond zal hij het beeldje presenteren en overhandigen aan een afgevaardigde van de stichting. Het 18 centimeter grote bronzen beeldje kost slechts € 225 en biedt de kans kunst in huis te halen en meteen een prachtig doel te steunen.

Het viergangendiner kost € 39,95 en € 49,50 inclusief bijpassend wijn arrangement. Op langedijk.lions.nl is meer informatie te vinden over onder andere over het menu, reserveren (vol is vol!) en verkoop van het beeldje.

Pin It
Bekeken: 3321x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/