Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het jubileumgala van het Trompetterkorps Alkmaar op 10 december in TAQA Theater de Vest. Dit jaar bestaat het korps 50 jaar en dat is het hele jaar al uitbundig gevierd met allerlei leuke activiteiten voor zowel de leden zelf als voor het publiek. Er is voor 10 december een mooi muzikaal programma samengesteld, met aansluitend een feest in Grand Café Klunder. Het Trompetterkorps Alkmaar is deze avond in het theater van een heel andere kant te zien zonder het échte TKA-tintje te verliezen.

Voor de liefhebbers die alsnog willen genieten van het jubilerende korps in het theater: kaarten zijn nog te bestellen via www.jubileumgala-tka.nl. Er zijn nog plaatsen voorin en achterin de zaal.Wie vragen heeft over het bestellen kan contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 2981x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/