Zaterdag vond in De Meent de tweede kwalificatie plaats voor het Nederlands Kampioenschap voor A- en B-klasse teams. Triffis had drie trampolineteams in de A-klasse en eentje B-klasse. Drie van de vier wisten zich te plaatsen voor het NK Teams op 10 december, eveneens in Alkmaar.

Het Triffis A1 team met Pascal Wiebering, Niamh Slattery, Roel Teillers en Jimmy Demmers, sprong net als bij de eerste ronde in Zoetermeer vol overtuiging naar de winst. Dit team (in een deels wisselende samenstelling) won al drie keer goud op het NK. Het jonge Triffis A2 met Lara Schut, Marisa Lema Vigo, Katie Cowles en Mira Stepanova plaatste zich met mooie en stabiele oefeningen als vierde voor het NK. Triffis A3 had minder geluk. Nick Vonk, Martijn Reus, Jordy Mol en Jouke Windig kwamen met een zevende plaats net tekort voor plaatsing.

In de B-klasse veroverden Bianca Schuijt-Olie, Tess de Vries, Mads Ottenbros en Daan Kaagman de tweede plaats. Samen met winst op de eerste plaatsingswedstrijd was dit ruimschoots voldoende voor het deelname aan het NK Teams.

Het NK Teams wordt door Triffis en de KNGU op 10 december georganiseerd in de topsporthal van De Meent. De beste teams van Nederland in de klassen A, B, C, D en E komen dan aan de start.

Pin It
Bekeken: 2816x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/