ARZV Roei heeft twee prijzen gewonnen van de roeibond. ARZV’er Nel Kingma nam tijdens de KNRB ledenvergadering de twee prijzen in ontvangst voor het aantal vaardigheidsproeven bij de jeugd en bij de volwassenen. De Alkmaarse roeivereniging heeft de prijzen vaker gewonnen, maar nog nooit tegelijk. Wellicht volgt nóg een prijs; ARZV-instructeur Han Mous is genomineerd voor de 'roei-oscar'.

Al een aantal jaar organiseert Nel Kingma met Marjan van der Laan de vaardigheidsproef bij ARZV.  Bij deze proef moet een afstand, afhankelijk van geslacht en leeftijd, binnen een bepaalde tijd worden geroeid. Jaarlijks reikt de roeibond prijzen uit aan de verenigingen met de meeste proeven, relatief aan het aantal (jeugd)leden. Van ARZV hebben 23 jeugdigen en 42 volwassenen hun vaardigheid bewezen. 

De KNRB riep op om instructeurs met bijzondere verdiensten op te geven als ‘Instructeur van het jaar’, ook wel de roei-oscar genoemd. Voor ARZV was Han Mous een snelle keuze. Hij roeit sinds 2007 bij de ARZV. Hij leert nieuwe leden roeien en blijft hen jaren belangstellend volgen en begeleiden. Dat doet hij met een bijzonder elan, gedrevenheid en vooral met veel plezier. De jury van de roei-oscar was overtuigd en nomineerde Mous, samen met twee andere instructeurs in het land. Tijdens het KNRB Coach- en instructeurscongres op 30 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Pin It
Bekeken: 3165x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/