Op donderdag 24 november speelt het Wolkentheater vanaf 16:00 uur 'Sinterfeest' bij AZC Alkmaar, om de kinderen met een veelbewogen en traumatisch verleden uit de beslommeringen van alledag te halen, hun fantasie te prikkelen en ze weer kind te laten zijn. Er wordt vooral gecommuniceerd met gebaren, beweging en muziek.

Vanwege toenemende druk, worden de Pieten niet meer geschminkt. Het zijn nu clownsfiguren die veel muziek maken en grappen uithalen met de kinderen, en met de Sint. Het thema van Sinterklaas wordt gebruikt als middel tot verbinding en aanleiding tot een kinderfeest. De Pieten zijn er voor de Sint en andersom, en bovenal zijn zij er met elkaar voor de kinderen.

Stichting Wolkentheater is ruim 20 jaar geleden opgericht door een aantal vanuit Joegoslavië gevluchte kunstenaars en bestaat nu uit een bonte verzameling van theaterdocenten, acteurs, poppenspelers, clowns, musici en meer. De stichting wordt niet structureel gesubsidieerd door de overheid en is afhankelijk van donaties en giften. Voor meer informatie en doneren kunt u kijken op wolkentheater.nl of facebook.com/wolkentheater.

Pin It
Bekeken: 2954x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/