Vorig theaterseizoen vertelde stand-up historyteller Diedrik van Vleuten voor een uitverkochte Grote Zaal van De Vest over zijn band met Winston Churchill. Voor iedereen die de theaterhit toen heeft moeten missen is er goed nieuws: op vrijdag 20 december is de voorstelling in TAQA Theater De Vest bijgeboekt, en er zijn nog toegangskaarten.

In ‘Mijn nachten met Churchill’, de derde solovoorstelling van Diederik van Vleuten, staat Winston Churchill centraal. Hij vertelt over de Britse politicus, die in een groot deel van zijn leven zijn inspiratiebron was. Ook in zijn opvoeding speelde Churchill een grote rol. Waarom leerde zijn vader hem liever complete redevoeringen dan hem in te wijden in de wereld van seks, drank, voetbal en geld, de pijlers van het mannenbestaan? Zijn zoektocht naar antwoorden voert hem op een vermakelijke, confronterende en ontroerende manier terug naar de geestgronden van zijn familie.

‘Mijn nachten met Churchill’ is te zien op dinsdag 20 december om 20.15 uur. Toegangskaarten kosten € 24 en kunnen worden gereserveerd via www.taqatheaterdevest.nl of via de kassa, 072- 548 99 99. (foto: Katinka Krijgsman)

 

Pin It
Bekeken: 3050x
https://ee.itk.ac.id/data/