De actiegroep Red de Hout is door de gemeente uitgenodigd om deel te nemen aan de klankbordgroep die meepraat over de verbouwing en vernieuwing van het ziekenhuis in de Alkmaarse Hout. Twee dagen geleden liet de gemeente weten dat er constructieve gesprekken waren geweest met Red de Hout en dat de actiegroep op korte termijn zou laten weten of ze wilden deelnemen.

Red de Hout heeft inmiddels besloten de uitnodiging aan te nemen. Hun uitgangspunt van Red de Hout in de klankbordgroep is dat De Hout volledig behouden blijft. Red de Hout-voorzitter Johan Bos schrijft op Facebook: “Wij gaan ervan uit dat er veel verstandige mensen in de projectgroep van het ziekenhuis zitten die zo creatief zijn dat ze een oplossing kunnen vinden om de vernieuwbouw mogelijk te maken zonder de Hout aan te tasten.” Hij merkt op te hopen dat zich nog meer mensen bij Red de Hout aansluiten, want “de gemeente en het ziekenhuisbestuur zijn wel degelijk gevoelig voor het feit dat zich nu al zoveel mensen uit Alkmaar en (wijde) omgeving sterk maken voor dit prachtige stadspark. Wij zijn niet tegen het ziekenhuis, maar wel tegen aantasting van de historische Alkmaarse Hout.”

Pin It
Bekeken: 3493x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/