Het was een spannende finale donderdagavond in de Heilooër Cultuurkoepel. De twaalf finalisten van de NHN Business Awards streden in vier categorieën om de felbegeerde Awards. De NHN Publieksprijs was een prooi voor Inktweb uit Alkmaar, mede dankzij een grote emailcampagne. Winnaar van dé NHN Business Award is Zonvaart Reizen uit Heerhugowaard.

Na een geweldig diner voor de ruim 400 aanwezigen, bereid door Keuken met Karakter, kreeg iedere finalist twee minuten voor een pitch. In een aantal gevallen lagen de vooraf opgestelde juryrapporten erg dicht bij elkaar, dus de pitches waren cruciaal.

Winnaar van de NHN Business Award is Zonvaart Reizen uit Heerhugowaard. Dit is een derde generatie familiebedrijf dat tegen de stroom in groeide. De afgelopen jaren moesten meerdere reisbureaus afhaken. Circus Sijm/Impressariaat Sijm uit Broek op Langedijk, een van de drie overgebleven reizende circussen in het land, won overtuigend de NHN Cultuur Award. De NHN Young Company Watchlist Award gaat naar Pand Raak uit Schagen en de NHN Thema Award 'Bouwsector' naar Van ’t Hek uit Middenbeemster.

Pin It
Bekeken: 3031x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/