Zaterdag vond de opening plaats van Stadskantine Alkmaar plaats op de derde verdieping van de oude Ringersfabriek. Wethouder Victor Kloos verrichtte de officiële opening, waarna licht- en geluidskunstenaar Piet Jan Blauw optrad. De band Starfish gaf ook een optreden en de algehele muzikale omlijsting werd verzorgd door resident dj duo De Snoodaards.

"Woeeee we hebben er zin in! En stiekem zijn we ook wel wat zenuwachtig", gaf de organisatie van Stadskantine vooraf toe op Facebook. "Want wat is er de afgelopen dagen en nachten hard gewerkt om het helemaal (ok, zo goed als) klaar te krijgen!"

In een no-nonsense sfeer kun je in de Stadskantine mensen ontmoeten, onder het genot van een betaalbaar drankje of hapje en een prachtig uitzicht. Je kunt ook je eten bij je favoriete restaurant of bezorgdienst bestellen en aan tafel opeten. Er is ruimte om aan opdrachten te werken omringd door kunst, bijzondere objecten en aangename muziek op de achtergrond. Er zijn in de in EXPO|OP3 doorlopend exposities van kunstenaars en ambachtslieden.

Fotograaf Marco Schilpp was bij de opening. De volledige fotoserie is te zien op de Facebookpagina van Alkmaar Centraal.

Pin It
Bekeken: 4399x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/